Testimonials

TESTIMONIALS
Hier vindt u enkele van de aanbevelingen die we hebben ontvangen.


anne-marie-van-leent-0cc9e92

Daniëlla heeft een LinkedIn workshop verzorgd, waar ik aan deelgenomen heb. Ze hield de behoeften van alle deelnemers goed in de gaten en speelde daar goed op in.

ANNE MARIE, AMSTELVEEN


agnes-spijkers-29d10a5-29d10a5

Do, what I did today, and put your LinkedIn instruction books aside and book a training with Daniëlla for a practical and very useful personal advice at an attractive fee. Daniëlla and I invested two hours of our time and my CV and LinkedIn profile have been updated in a professional way.

AGNES, ODIJK


gerrit-raket-3997c5e

Daniëlla maakt je aan de hand van jouw kennis duidelijk hoe je meer met LinkedIn kunt doen.

GERRIT, HAARLEM


pierre-brouwer-257143_1744416046504_443314_o

Daniëlla heeft me in een 1:1 LinkedIn-workshop duidelijk, uitgebreid en heel precies laten zien wat er beter kon (en moest). Ik heb genoeg opgestoken om er mijn voordeel mee te kunnen doen en ik kan Daniëlla aan iedereen aanbevelen die net als ik denkt dat er meer mogelijk moet zijn met LinkedIn.

PIERRE, AMSTELVEEN


photo-jpg

De rollen zijn omgedraaid: niet Daniëlla, die in de klas zat om te luisteren naar een docent bij de HvA. Maar Daniëlla vóór de klas, om als Linkedin expert de Hogeschool te assisteren bij een aantal vraagstukken over Alumni-groepen. Leuk om haar als oud-student zo professioneel aan het werk te zien! En met verve. Haar kennis en ervaringen zijn een waardevolle toevoeging.

MASJA, ALUMNICOÖRDINATOR BIJ HOGESCHOOL VAN AMSTERDAM


ea746fec-cfb7-11e3-8b55-12313b027a03-large-2

“Erg leuk en informatief!”
“Veel onderwerpen behandeld.”
“Vriendelijke trainer.”
“Overal antwoord op.”
“Veel informatie, super fijn.”

DEELNEMERS GROEPSTRAINING, AMSTELVEEN